Everfuel aktien i stor stigning – Er aktien vendt?

Hvorfor stiger Everfuel aktien? og er den en god investering?

Vi tager et kig på virksomheden bag Everfuel aktien, som har taget en markant stigning i de seneste dage. Vi opdagede Everfuel aktien, da den begyndte at stige i TradeDesk, som dagligt tracker over 700 aktier. Aktien er steget over 60 procent på få dage, efter at den brød nedtrenden. Alt i alt er TradeDesk oppe med 118% på denne handel og det er vel og mærke siden d.22 marts.

Men hvad driver stigningen og er det for sent at være med?

Everfuel er steget meget og TradeDesk har fanget den.
Screenshot fra TradeDesk d.5 april 2024

Hvis du har glemt Everfuel, så kan jeg godt forstå dig, for det har været en aktie, der ikke har været værd at følge med i.

Everfuel aktiens historiske udvikling

Everfuel aktien var massivt hypet i 2021 og siden da har det været ned af bakke.

Hvad laver Everfuel?

Everfuel A/S (efuel.ol) har sat sig for at “revolutionere transportsektoren”. Med en mission om at skabe et europæisk netværk for 100% grøn hydrogen brændstof, baner Everfuel vejen for en fremtid, hvor diesel og benzin er fortid. Deres power-to-x anlæg omdanner vindmøllestrøm til grøn brint, som busser, lastbiler, og varevogne kan tanke. Et skridt foran i løsningen på vedvarende energis opbevaringsdilemma.

Everfuel er ikke kun en spiller på det danske marked. Virksomhedens grænser strækker sig til Sverige, Holland, Belgien, og Tyskland. Med fokus på at udvikle, eje, og drive infrastruktur for hydrogenproduktion, står Everfuel som en central figur i Europas grønne omstilling.

Virksomheden startede sin børsrejse i 2020 til en kurs på 16 kr. og oplevede en meteorisk stigning til 183 kr. i januar 2021 og er faldet siden da, men er bunden ved at være nået? Det kommer an på politiske tiltag og en nyhed har rykket ved kursen og giver mere end 100% stigning.

Hvorfor stiger Everfuel aktien?

En spændende nyhed har skubbet aktiekurserne op: Danmark investerer i et stort brintprojekt i Jylland. Dette projekt, som støttes af regeringen og mange partier, vil bruge vindenergi til at producere grøn brint. Det lover at booste Danmarks økonomi og skabe jobs, samtidig med at det styrker Europas energiforsyning.

Med planer om at forsyne 30 millioner hjem med strøm, sigter Danmark mod at lede an i produktionen af grønt brændstof. Ved at finansiere et brintnetværk på Jylland, hvor sektoren skal opfylde fem krav, tager Danmark et vigtigt skridt. Dette netværk, som er tænkt som en “brint-rygrad” til Nordtyskland, kræver at virksomheder binder sig til at købe 1,4 GW kapacitet. Dette sikrer, at projektet er økonomisk bæredygtigt.

Virksomheder som GHS og Everfuel, der arbejder med grøn brint, står over for nye muligheder. Dette projekt vil ikke kun opbygge en grøn infrastruktur i Danmark, men også fremme grøn energi og brintindustri internationalt. Forbindelsen til Tyskland, og kravet om udelukkende at bruge grøn brint, vil styrke energisikkerheden i både Danmark og Europa. Dette repræsenterer en stor chance for GHS og Everfuel

ved at åbne markeder og fremskynde brugen af grøn brint i energisystemet.

https://borsen.dk/nyheder/politik/aftale-paa-plads-brintror-til-15-mia-rykker-et-skridt-naermere

https://www.hydrogeninsight.com/policy/denmark-agrees-to-finance-hydrogen-pipeline-network-if-sector-meets-five-conditions/2-1-1622183

Er Everfuel aktier en god investering?

Everfuel aktien er høj volatil, der tager store stigninger og fald, men har ikke indtil videre været en god investering. Det kræver timing at følge aktien, som ikke lige er en køb og hold aktie. Et kig på kursudviklingen forklarer hvorfor.

Et kig i TradeDesk viserat virksomheden er ekstrem risikabel og ikke har nogen indtjening, eller kan generere et overskud. Hvis du skal investere i Everfuel, så skal du passe, når aktien igen dykker. Heldigvis har vi TradeDesk til at informere os, så vi ikke tror at Everfuel er en god langsigtet investering, da det stadig ligger langt ude i fremtiden.

Dette er ikke ensbetydende med, at du ikke kan tjene penge på at handle aktien, men vær klar over, at det snart kan være for sent. Det kan du se med en RSI værdi på over 88, som angivet i systemet.

Så er du ikke med, så vent.

Udbetaler Everfuel udbytte?

Nej, som et selskab i sin vækstfase, som ikke laver et overskud, så geninvesterer Everfuel alle midler i udvikling og ekspansion. Dette betyder, at der pt. ikke udbetales udbytte. Så søger du udbytte, så skal du se andre steder.

Vi dækker også NEL aktien i TradeDesk, som ligner Everfuel aktien meget (men den er ikke Dansk og derfor er der ikke sket noget) og mange andre aktier, så der altid er noget at finde og investere i.

TradeDesk er et tæt på uundværligt værktøj, der hjælper dig med at analysere, vurdere og tracke aktier, så du ikke kommer for sent ud og ind af aktier. Tag et kig på vores produkter her – de fleste starter med en sølv pakke.

Her kan du finde flere nyheder Everfuel:

For yderligere information om Everfuel og dets potentiale kan du besøge følgende sider:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *