Poul-Erik Højbjerg på 72 år

"Jeg har haft meget stor glæde af at bruge TradeDesken og vil helt klart anbefale det til andre"

Poul-Erik ærgede sig tidligere, hvis et godt selskab steg og han først opdagede det for sent.

"Jeg har fået det ud af det, at jeg kan finde aktier i kraftig optrend. Der er ikke noget, der er mere ærgerligt, end at et godt selskab, er steget 30% uden have lagt mærke til det. Nu ved jeg hvilke aktier, der er steget mest og jeg er rigtig glad for afsnittet om sektorer og information om hvornår de enkelte selskaber har regnskab."

Lars Lottrup på 50 år

"Forrygende - gør investering nemmere og mere overskuelig"

Lars følte tidligere, at det var svært at overskue aktiemarkedet og finde de aktier, som han burde satse på.

"Tradedesk har formået at give mig nogle signaler, som jeg kunne stole på. Og gør det simpelt, at finde ud af, hvad jeg skal satse på. Derfor kan jeg bestemt anbefale, at andre at bruge TradeDesk."

Christian på 36 år

"Jeg læner mig rigtig meget op af TradeDesks anbefalinger"

Christian var før i tvivl om, han havde de rigtige aktier og hvornår han burde handle.

"Det første, som jeg brugte TradeDesk til, var at analysere min daværende portefølje og jeg købte og solgte nogle af mine positioner, baseret på disse analyser. Jeg støtter mig ret meget op af de anbefalinger jeg får, da de er baseret på data og matematiske modeller og ikke på mave fornemmelse. Jeg vil klart anbefale Tradedesk til enhver, som gerne vil have mere teknisk analyse af deres positioner."

88% af vores brugere vil anbefale TradeDesk til venner og familie.

* data fra vores sidste bruger undersøgelse i april 2022. Tilslut dig hundredevis af danske investorer, der dagligt bruger TradeDesk til at fjerne tvivl og stress fra deres aktiehandler.