Svært ved at købe?

      Købstriggers – Tryk på knappen når det gælder.

Har du svært ved at få trykket på knappet og købt når du skal?

Du kender det sikkert godt, du har kig på en aktie og den stiger, du vil gerne købe den, men er bange for at den begynder at falde, så snart du får den købt.

Så lider du af køberfrygt og det skydes, at du ikke har en klar metodisk tilgang til dine handler, og når du ikke har det, så vil du tøve, når du skal handle.

Jeg forsøger at gøre det nemt for mig selv og ikke stille spørgsmål til mine beslutninger. 

Derfor har jeg en række af købstriggers, som gør det lettere for mig at få købt netop de aktier som outperformer det generelle marked.

Det er simpelt at se i TradeDesk

  • Aktien laver Alltime high (se graf 12 mdr)

  • Breakout op på god nyhed, eller regnskab.
    (langt grønt candle – ofte blandt dagens vindere på forsiden)

  • Breakout op af konsolideringsbevægelse (3-6 mdr og op)

  • Høj volumen (se under volumen i TradeDesk)

Jeg er ligeglad med, hvor meget aktien allerede er steget siden TradeDesk har købt. (eller om aktien allerede er steget 300% fra bunden, det kan jeg ikke bruge til noget – Det er retningen, som jeg er interesseret i og den kan jeg nemt finde under profit eller optrend, som jeg vil vise dig her.

Vi opdaterer dagligt de aktier som klarer sig godt med vores algoritme.

Når første en aktie begynder at trende, kan den gøre det i uger, måneder eller endda år.

Din tidshorisont afgør hvor længe du er med og hvornår du handler. 

På listen ‘aktier i optrend’ ser vi selskaber, som alle er over hovedparten af deres vigtige glidende gennemsnit. Det er ok, at de falder tilbage til og under nogle af de glidende gennemsnit i en kortere periode, hvor vi kan lægge vores positioner. Det er her at vi laver de bedste handler. 

Hvis TradeDesk allerede har tjent penge på den fiktive handel og aktien er i optrend, så er jeg interesseret og checker nærmere op på aktien og den er noget for mig.