Sådan virker TradeDesk

TradeDesk scanner dagligt efter vendinger i markedet, ved at se på den enkelte akties prisudvikling i forhold til dagen før. Hvor de fleste private, kun ser på aktiens lukkekurs, bruger vi al prisdata for dagen til at etablere vores vendingssignaler og fiktive handler, som opdateres live og ved børs luk. Dette giver dig de hurtigste signaler, som kombineret med aktiens kortsigtede trend giver dig et godt udgangspunkt for at handle dine aktier mere præcist.
Hvad er TradeDesk?
TradeDesk er aktiescanner og handelsalgoritme i et, der giver dig daglige forslag til hvordan du kan handle baseret på aktiens pris bevægelse. Altid med købs og salgsniveau for hver enkelt aktie, så du har en simpel strategi og noget at læne dig opad. Systemet følger markedet og forsøger ikke at forudsige, eller give dig urealistiske kursmål.
I stedet scanner vi dagligt markedet baseret på prisbevægelser og handler på skifte i markedet og viser dig hvad der sker - hver dag. Du kender selv din egen risikoprofil og de aktier, som du er interesseret i og handler. Vi giver dig signaler og analyser af dine aktier både på tradedesk.dk og i din email-indbakke.
TradeDesk er aktiescanner og handelsalgoritme i et, der giver dig daglige forslag til hvordan du kan handle baseret på aktiens pris bevægelse. Altid med købs og salgsniveau for hver enkelt aktie, så du har en simpel strategi og noget at læne dig opad. Systemet følger markedet og forsøger ikke at forudsige, eller give dig urealistiske kursmål. I stedet scanner vi dagligt markedet baseret på prisbevægelser og handler på skifte i markedet og viser dig hvad der sker - hver dag. Du kender selv din egen risikoprofil og de aktier, som du er interesseret i og handler. Vi giver dig signaler og analyser af dine aktier både på tradedesk.dk og i din email-indbakke..
Der er p.t. knap 500 aktier i Tradedesk og flere tilføjes løbende.
"Fantastisk værktøj til teknisk analyse! Og ikke mindst super troværdighed bag analyserne. Virker godt sammen med en grundig fundamentalanalyse. Kort sagt fremragende." Hans-Henrik fra Aarhus
ALLE FORDELE VED AT FØLGE TRADEDESK ALLE FORDELE VED AT FØLGE TRADEDESK
Du opdager nye aktier, som du ikke kendte og vi viser dig hvad der bevæger sig i den rigtige retning. Du får hjælp til at trykke på knappen ved at have et mekanisk system at læne dig op af. Du får hjælp til at overskue markedet og finde de bedste investeringer, da markedet konstant er i forandring, og det som var dårligt for 3 mdr siden, nemt kan være på vej op nu.