Sådan virker TradeDesk

TradeDesk scanner dagligt efter vendinger i markedet, ved at se på den enkelte akties prisudvikling i forhold til dagen før. Hvor de fleste private, kun ser på aktiens lukkekurs, bruger vi al prisdata for dagen til at etablere vores vendingssignaler og fiktive handler, som opdateres live og ved børs luk. Dette giver dig de hurtigste signaler, som kombineret med aktiens kortsigtede trend giver dig et godt udgangspunkt for at handle dine aktier mere præcist.
Hvad er TradeDesk?
TradeDesk er aktiescanner og handelsalgoritme i et, der giver dig daglige forslag til hvordan du kan handle baseret på aktiens pris bevægelse. Altid med købs og salgsniveau for hver enkelt aktie, så du har en simpel strategi og noget at læne dig opad. Systemet følger markedet og forsøger ikke at forudsige, eller give dig urealistiske kursmål.
I stedet scanner vi dagligt markedet baseret på prisbevægelser og handler på skifte i markedet og viser dig hvad der sker - hver dag. Du kender selv din egen risikoprofil og de aktier, som du er interesseret i og handler. Vi giver dig signaler og analyser af dine aktier både på tradedesk.dk og i din email-indbakke.
TradeDesk er aktiescanner og handelsalgoritme i et, der giver dig daglige forslag til hvordan du kan handle baseret på aktiens pris bevægelse. Altid med købs og salgsniveau for hver enkelt aktie, så du har en simpel strategi og noget at læne dig opad. Systemet følger markedet og forsøger ikke at forudsige, eller give dig urealistiske kursmål. I stedet scanner vi dagligt markedet baseret på prisbevægelser og handler på skifte i markedet og viser dig hvad der sker - hver dag. Du kender selv din egen risikoprofil og de aktier, som du er interesseret i og handler. Vi giver dig signaler og analyser af dine aktier både på tradedesk.dk og i din email-indbakke..
Der er 600 aktier i Tradedesk og der tilføjes løbende.

Hvad siger tallene?

Hver dag vurderer vores handelsalgoritme om den enkelte aktie er klar til at blive købt, solgt eller om vi skal vente lidt med at handle. Som kunde hos TradeDesk får du dagligt besked om du skal handle noget i din portefølje. Den bedste måde at vise hvor godt TradeDesk virker, er ved at vise vores historiske performance på de aktier, som du sandsynligvis allerede kender og måske allerede handler med.

På listen herunder ser du de 23 mest handlede danske aktier (C25-indeksets offentligt tilgængelige aktier) og de aktier indgår selvfølgelig også i vores system. I kolonnen Holdt aktie ser du det seneste års afkast for aktien, hvis du blot havde købt og holdt aktien. I kolonnen TradeDesk ser du aktiens potentielle afkast, hvis havde handlet ud fra TradeDesk's anbefalinger i samme periode.

Lad os forklare tallene Lad os forklare tallene
Forestil dig, at du for 1 år siden investerede DKK 100.000 ligeligt fordelt i C25-aktier. Havde du købt og beholdt dine aktier, så havde din investering været DKK 95.512 værd nu. Havde du i stedet handlet undervejs ud fra de købs- og salgssignaler, som vi det seneste år har sendt ud til vores kunder, så havde din investering været DKK 91.560 værd i dag. Desuden så ville 12 af dine holdte aktier have været i minus i dag, hvorimod TradeDesks algoritmer havde styret dig udenom tabene og har formået at holde afkastet på 7/23 aktier positivt.

I de seneste 12 mdr har det været -3.952 kr pr. 100.000 kr værd at følge TradeDesk (uden handelsomkostninger)
"Jeg kan varmt anbefale Tradedesk til private aktieinvestorer. Det er let at gå til for enhver, og man behøver ikke bruge langt tid på at forstå køb og salg af aktier. Der er gode og let forståelige videoer til brug herfor. Man bestemmer selv hvor dybt man vil forstå aktiemarkedet. Man undgår gængse faldgruber og blir klogere på hvornår man bør sælge en aktie." Allan - privat investor
FÅ UNIKKE FORDELE VED AT FØLGE TRADEDESK FÅ UNIKKE FORDELE VED AT FØLGE TRADEDESK
90 % af private investorer handler deres aktier tilfældigt, mens de køber hypede aktier, når de hører om dem og uden en strategi. Det leder til store tab og 'jeg er langsigtet i faldende aktier', mens de sælger deres vindere for tidligt. De private investorer underperformer derfor det generelle indeks og har de forkerte aktier, på de forkerte tidspunkter. Vi tilbyder dig en ny metode til at udvælge og handle dine aktier med daglige tekniske analyser, baseret på de nyeste prisbevægelser hver eneste dag. Vi tilbyder dig et system at læne dig op af, med daglige emails og strategier, så det aldrig går helt galt, og så du kommer ud på toppen i et omskifteligt marked og det gør vi til pris, som er langt billigere end bankens rådgivning, da det er automatiskeret og baseret på vores unikke algoritme, der daglige søger efter vendinger.