Mentorforløb

Tradedesks Mentorforløb er et 6 ugers online undervisningsforløb, for dig der ønsker at mestre dine investeringer. Forløbet består af videoundervisning, personlig vejledning, masser af spændende materiale samt lektier og øvelser. Prisen er 30.000 kr. Læs mere om Mentorforløbets opbygning på siden her.

Uge 1 Din målsætning Hvem er du og hvad er dine ønsker for dit mentorforløb? Vi starter med at klassificere dig som investor og identificere dine svagheder og styrker. Vi når frem til din motivation og får dig i gang med de værktøjer, som vi arbejder med over 6 uger: handelsdagbog, TradeDesk og dele-portefølje, som vi sammen kan holde øje med. Så sætter vi en målsætning sammen, som vi arbejder hen i mod i resten af forløbet.
Uge 2 Lær alt om trends I denne uge arbejder vi med teknisk analyse og tekniske indikatorer, der kan hjælpe dig til at tage bedre beslutninger. Vi ser på glidende gennemsnit, trends, og graf-typer og formationer. Og hvordan du kan identificere trends, og få købt og solgt på det rigtige tidspunkt. Du kan gennem forløbet sparre med mig i vores 1-1 eller over email, så vi er sikre på at du får lært det, som du skal kunne.
Uge 3 Lær candlesticks Candlestickdiagrammer er den mest anvendte teknisk til at spotte dag til dag vendinger i markedet. Du lærer hvad candlesticks er og hvad de viser, samtidigt vil du lære de mest pålidelige vendingsignaler at kende og lave egne analyser af dine aktier. Vi bruger sammen prisbevægelserne til at se, hvem der har overtaget i markedet og finde de bedste tidspunkter, at komme ind og ud på.
Uge 4 Stop tabene med risikostyring Du har sikkert prøvet at tabe penge før, og måske er det blevet til mange penge. Det kan skyldes, at du har haft for meget i enkelt aktier, sælger for sent, ikke bruger stop-loss, løber for meget risiko eller køber det forkerte. Nu skal vi være professionelle omkring vores risiko, og lære at vurdere den, så vi bliver ordentligt betalt for din risiko vi tager. Mange tab kan begrænses ved korrekt risikostyring. Vi ser på positions størrelse, stoploss muligheder, vurdering af virksomheder og risikospredning
Uge 5 Kend dig selv og dine fælder En stærk investor psykologi er afgørende for et stabilt afkast og eksekvering af strategien. Tit, får vi dog snydt os selv og bliver ved med at lave de samme fejl om og om igen. I denne uge ser vi på typiske overbevisninger, som koster os dyrt og lærer at begrænse os selv, ved simple teknikker, der sparer os mange penge. Vi ser på typiske fælder, så som gambler mentalitet, negative overbevisninger, panisk og dårlige vaner, som kan ødelægge et ellers godt afkast.
Uge 6 Læg din nye Strategi I den sidste uge arbejder vi med at sammensætte en ny og forbedret investorstrategi. Med udgangspunkt i 3 handelsystemer, din risikoprofil, tidshorisont og dine nye kompetencer lægger du din egen investorstrategi i samarbejde med mig. Vi tager udgangspunkt i den process, som du har været igennem og bruger det, du har lært til at sammensætte en ny strategi for dig. Det er vigtigt, at vi får frem til noget som kan fungere i din hverdag, og som er let at eksekvere på.

Bliv en bedre investor med mentorforløbet

Se i videoen ovenfor, hvordan vi sammen får dig op på toppen af investeringsbjerget. Efter vores 6 ugers mentorforløb er du klar til at stå på egne ben. Til slut står du med din egen, nye invester-strategi, der gør dig i stand til at:
Handle aktier, uden at være i tvivl. Vide hvilke aktier du bør købe og slå til med det samme. Time dine køb og salg med høj præcision. Undgå de store tab. Kunne tage kalkulerede risici. Aldrig tabe hovedet, selv om markedet gør det. Profitere på de stærke trends, som allerede er i markedet.

Forløbet inkluderer:

Mentorforløbet inkluderer eksklusiv adgang til vores produkter, begivenheder, materiale osv. Se den fulde liste her:
  • Ubegrænset Adgang til forløbet + fremtidige opdateringer af forløbet. Gense tingene igen, når du har glemt dem, eller sidder fast.
  • 6 x 1-1 samtaler med Troels over Telefon / Skype med skærmdeling. Her gennemgår vi lektierne og løser de udfordringer du har + du får optagelser af samtalerne bagefter.
  • Fuld email support i 12 mdr. efter forløbet. Skriv endelig, hvis der noget som du er i tvivl om, så jeg hjælper på email.
  • Adgang til lukket mentorgruppe på Facebook. Her kan vi dele analyser mellem hele gruppen i et lukket miljø. Her er jeg også tilstede, hvis du har spørgsmål.
  • 1 x Opfølgnings-samtale én måned efter forløbet
  • 1 x Afslutningsmiddag i Aarhus. Du møder de andre mentees og har en hyggelig aften. (Inklusiv i forløbet)

Værktøjskassen

Mentorforløbet inkluderer også en værktøjskasse, som du kan benytte efter mentorforløbets afslutning. Værktøjskassen indeholder følgende:
  • Handelsdagbog, så vi holder styr på dine handler, som du skal føre. Print den ud og hav styr på alle dine handler.
  • Hjælpeark med candlesticks for dag til dag timing af køb/salg. Lige til at printe ud og hænge op. Så du ved præcis hvornår du skal slå til.
  • Hjælpeark til timing af langsigtede køb/salg ved 15 mønstre, som du skal kende. Lige til at printe ud og hænge op. Så du ved præcis hvornår du skal slå til.
  • 1 HELT års Guld Pakke TradeDesk. Daglige signaler, så du får holdt øje.
Det siger tidligere deltagere
Jan, 57 år Jan var ny inden for aktiehandel og handlede mere eller mindre tilfældigt. Han følte han stod på "skydebanen med bind for øjnene" og ramte for meget ved siden af med hans investeringer. Det kostede ham nogle gange dyrt ikke at have en strategi. Men Jan var klar at lære og gav den en skalle, selv om han i starten af forløbet var i tvivl. I dag, er Jan er en helt anden investor og fik i 2019 et afkast på over 70 %, hør hans historie i videoen nedenunder:
Jan siger: "Du er en helt - 1000 tak fordi jeg kunne være i Mentorforløb hos dig"
Jan var super tilfreds og fik rigtigt meget ud af forløbet
Marianne, 73 år Marianne havde en fantastisk tilgang og arbejdede hårdt med at forbedre hendes kompetencer indenfor teknisk analyse. Hun var i starten udfordret af teknikken, men kom stærkt igen sidst i forløbet og fik et stort udbytte af forløbet pga. hendes stærke disciplin og arbejdsvilje. Marianne siger: "Før vi startede på mentorforløbet handlede jeg ikke vældig systematisk og kunne slet ikke bruge teknisk analyse. Det sidste opfattede jeg som en stor mangel, og det var baggrunden for min tilmelding til forløbet. Efter at have været igennem kurset føler jeg mig helt anderledes klædt på til at være kritisk overfor især det tidspunkt, hvor jeg køber en aktie på. Salget har jeg da også lært noget om, men her var jeg mere rutineret i f.eks. at være opmærksom på at realisere et tab hurtigt."
Marianne gav forløbet 4 ud af 5 stjerner. Hun ønskede mere tid til de tekniske analyser og forløbet er derfor blevet forlænget.
Palle, 69 år Palle havde handlet en del aktier og kunne lide dem som gik hurtigt. Han havde dog ikke altid styr på hvornår der skulle købes eller sælges. Palle var i starten udfordret af hans "skud fra hoften strategi" og hurtige beslutninger. Gennem forløbet fik vi tøjret "gambler-genet" og han opnåede den forbedring i timing, som han ønskede. Palle siger: "Jeg har været yderst tilfreds (5 stjerner) og har anbefalet det varmt til venner og bekendte! "
Palle var meget tilfreds og gav forløbet 5 stjerner.