Undgå store tab
og find vinderne.

Prøv TradeDesk i 14 dage Gratis.

- oprettelsen kræver kreditkort, men der trækkes INTET i prøveperioden.
Hvad er TradeDesk?

TradeDesk er en investerings-software, der fungerer som din digitale investeringsrådgiver.

90 % af private investorer handler deres aktier tilfældigt. Det leder ofte til store tab, og samtidig sælger de ofte deres vindere alt for tidligt. Vi tilbyder dig nu en ny metode til at udvælge og handle dine aktier med daglige tekniske analyser.
Vores handelsalgoritme benytter historisk data og teknisk analyse til at udarbejde de bedst mulige handelssignaler. De rigtige signaler er afgørende for at få det højeste afkast på den korteste tid.
TradeDesks performance over 12 mdr
Her ser du to fiktive investeringer på hver DKK 100.000 ligeligt fordelt på C25-aktier foretaget for 1 år siden. Den ene investering er kun købt og beholdt, mens den anden blevet handlet aktivt ud fra TradeDesk's handelssignaler.
112.622KR. Købt og beholdt
97.763KR. TradeDesk's performance
Eksemplet opdateres løbende og er senest opdateret 28. september 2023 kl. 12:11:00
Kom gratis i gang Vi tilbyder alle nye brugere en gratis oprettelse og prøveperiode på 14 dage på et valgfrit produkt. Der er ingen binding, eller minimumsperiode og du kan opsige når du vil. Du kan se alle vores produkter her
En schweizerkniv for aktier TradeDesk er enhver investors schweizerkniv med en funktioner, der gør livet nemmere for dig som investerer. Vi leverer tekniske analyser, handelshistorik, aktieprofiler, porteføljeværktøjer og meget mere. Vores vigtigste opgave er at give dig det bedst mulige overblik over investeringer og muligheder.
Hold dig opdateret Vores algoritmer klare det tunge analysearbejde for os. I mellemtiden, så tilføjer vi hele tiden nyt indhold til vores system. Ugentligt tilføjer vi nye aktier, kryptovalutaer, aktieindekser eller andet til vores indhold. Vi gør desuden en dyd ud af at kommentere og beskrive aktuelle emner på vores blog.
Priser fra 99DKK / MND. Vores produkter virker både på din computer, mobiltelefon og tablet.
Invester - som du plejer - eller smartere.

Vær på om 2 min.

Opret din gratis konto på TradeDesk og du tilføj dit betalingskort (bare rolig vi trækker intet).

Vi skal bruge dit kort, da der kun er én gratis prøveperiode pr person. Herefter kan du vælge det produkt, som du ønsker at prøve. ( prøv guldpakken ).

Prøveperioden bliver til et betalt abonnement efter 14 dage, men du kan afmelde inden da.
Gå ikke glip af din unikke mulighed for at komme gratis i gang.
Disclaimer TradeDesk er ikke personlig rådgivning, og kan ikke holdes ansvarlig for handler, du tager på baggrund af systemets forslag. TradeDesk er i stedet en vurderings platform til aktier, som handler fiktivt baseret på candlestick diagrammer til lukkekursen. Brug TradeDesks forslag som input i din egen strategi og til at holde øje med. Husk selv at vurdere aktierne inden køb, da regnskaber/nyheder/emissioner kan ændre trenden på et øjeblik. Al investering indebærer risiko.
Det siger kunderne TradeDesk var ingenting uden vores kunder og vi gør derfor alt vi kan for vores kunder. Læs kundernes egne anmeldelser af TradeDesk på Trustpilot.com.
56 anmeldelser